Bel ons 0515 - 414418

Gebouwen beheer systeem

Priva Top Control is de complete softwarefamilie voor intelligent gebouwbeheer waarin applicaties nauw met elkaar en met de Priva regelcomputers samenwerken. Vanuit een geïntegreerde omgeving kunt u uw gebouw efficiënt onderhouden en beheren.

Het Priva Top Control gebouwbeheersysteem onderscheidt zich door:

  • de vrije beschikbaarheid van engineeringapplicaties; 
  • projectbestanden die volledig eigendom zijn van de opdrachtgever;
  • de slimme methodiek waardoor u ook uitbreidingen in vrijheid kunt aanbesteden;
  • de efficiency en snelheid van projectrealisatie en -uitbreiding.

Een groot deel van de kosten bij de realisatie, het onderhoud en de uitbreiding van gebouwbeheersystemen bestaat uit arbeidsuren. Daarom moetprogrammatuur snel en efficiënt werken. Dat kan met de Priva Top Control methode. Calculatie, projectering, engineering, simulatie, bediening, visualisatie en registratie zijn mogelijk met één geïntegreerde softwarefamilie. Werkend vanuit één bron: de projectdatabase, waarin de gegevens eenmalig worden ingevoerd. Deze informatie wordt vervolgens in alle applicaties gebruikt.

Breed assortiment regelmodules

Priva Top Control is gebaseerd op een breed assortiment van vrij configureerbare regelmodules voor vrijwel alle voorkomende apparatuur en installaties in een gebouw. Zo zijn er regelmodules voor verwarming, koeling, ventilatie, warmteen koudeopslag, warmtepompen en legionellaindicatie. De regelmodules zijn stuk voor stuk voorzien van processchema’s en gedetailleerde omschrijvingen die zich automatisch aanpassen aan de gekozen configuratie. Voor projectspecifieke installatiedelen beschikt Priva Top Control over een grafische programmeeromgeving -krachtig en flexibel. Zo kunt u complete gebouwbeheersystemen realiseren zonder kennis van specifieke programmeertalen. Het resultaat: installaties die goed zijn te onderhouden en die in vrijheid kunnen worden aanbesteed. Kortom, een garantie voor lage kosten gedurende de gehele levensduur.

Wilt u weten wat er voor uw bedrijf mogelijk is? Neem dan contact met ons op 0515-414418

Bel 0515 - 41 44 18 of kom langs voor een afspraak