Bel ons 0515 - 414418

De werking

Meest voorkomende systemen zijn aan het elektriciteitsnet gekoppeld. Zonnepanelen kunnen de opgewekte energie direct afgeven aan het lichtnet. Dit noemen we netgekoppelde systemen. Een omvormer zet de door de zonnepanelen opgewekte gelijkspanning om in 230 V wisselspanning en levert deze aan het lichtnet.

De opgewekte electriciteit kan direct in uw woning worden toegepast. Als er geen of niet voldoende vraag is in uw woning dan wordt de overtollige  opgewekte electriciteit teruggeleverd aan de energiemaatschappij.

Een pv-systeem levert alleen stroom aan uw huisinstallatie of het net wanneer het systeem aangesloten is op het 230 V lichtnet. Dus wanneer het lichtnet uitvalt dan stopt de omvormer met stroom leveren. (veiligheidseis).

Wat hebt u nodig?

PV Modules

De fotovoltaïsche modules (PV modules) op uw dak zetten zonlicht om in gelijkstroom. Zonder uitstoot! U werkt dus óók mee aan het terugdringen van het broeikasgas CO2.

Omvormer

De gelijkstroom uit de PV modules wordt vervolgens omgezet in wisselstroom en aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. 

Montagematerialen

Dit zijn de constructies waarmee de zonnepanelen op het dak of een ander oppervlak worden bevestigd.

Monitoring/Dataverwerking

Alle gegevens van uw installatie worden via sms, e-mail of internet doorgezonden aan de computer. Die bewaakt of alles goed werkt en berekent uw besparing of winst.

Bel 0515 - 41 44 18 of kom langs voor een afspraak